lørdag 15. oktober 2011

Baderom

Heisann!
Denne sommeren ble det oppussing av bad hos oss! På 17 mai, når hele familien var på vei ut dørene i finstasen (det var også vår første 17 mai med lillegull) og alle var litt stresset, at jeg begynte å kjefte på min kjære for at han hadde laget en stor dam i gangen med skoene sine... Det viste deg å ikke være hans feil i det hele tatt! Så jublen fra han sin side om at jeg hadde tatt feil la seg ganske fort når det viste seg at vi hadde lekasje og måtte bytte ut bade og taket i gangen nede... Vi har snart pusset opp hele huset, men badet var et av de rommene vi hadde tenkt å vente litt med å ta og heller bygge terrase denne sommeren. Men nå når bade står ferdig er jeg super fornøyd! Det var ikke så lett å ta bilder av badet, men jeg har gjort et forsøk!

Dette toilet skilet pryder døren inn til badet, fant det på butikken Stjernedryss!
 Dette er innredningen. Den er jeg superførnøyd med. Store skuffer og god plass! Den ser faktisk litt bedre ut i virkligheten:)

 Litt gode luktesåper!
 Jeg har to av disse lampene over speilet.

 Et gammelt vaskebrett:) Synest det er så fint, tihi!

Toalettet henger på veggen så der ble det en liten hylle over. På hyllen kjøpte jeg småsteiner og la på..

 Noen av de siste rosene mine pynter opp i vinduskarmen! På badet har jeg endelig fått sånne vinduer som jeg har drømt om:) Et skritt nærmere!


Go lørdag! Klem fra Camilla!


2 kommentarer:

  1. Hei! Nydelig bad med vakre detaljer..Fin lørdag og klem:)

    SvarSlett
  2. Hei Camilla, fant bloggen din i dag via en kollega som hadde fått den vist. Har nå lest alle innleggene dine, og synest du har en koselig blogg og eg gleder meg til å følge deg videre :)
    Ser du henviser til loppemarked og brukthandel på noen innlegg. Kom gjerne med tips til hvor disse er i Haugesunds området :)

    Klem fra Merete N (uten egen blogg)

    SvarSlett