lørdag 17. desember 2011

Baking av julebrød

Hei!
Det har blitt lite blogging på meg i det siste.. Grunnen er at jeg har jobbet mye med nettbutikken min! Det har kommet masse fine varer, så gled dere! Dette blir gøy:) Hele kjelleren vår er nå fult opp med esker med ting og tang, så det skal bli en glede når garasjen vår blir ferdig (en gang neste år kansje..?? Tihi)! I garasjen skal jeg nemlig få et rom som butikken min egentlig skal være i. Jeg er ikke så sikker på at min kjære er så veldig glad for det forslage om å dele plass meg meg, men det skal nok gå bra:) Jeg skal være en god "nabo":)

I dag har jeg brukt dagen på å vaske og bake... Min kjære og lillegull har vært og funnet brake til meg så jeg kan pynte uten for inngangspartiet:)


Jeg lager alltid disse julebrødene til jul, så det blir litt ekstra kos til frokost og kvelds:) Kjempegode!Appelsinene har også fått litt julepynt:) Nå lukter kjøkkenet godt av appelsin og nellik!

 

Oppskrift på julebrød:

3 1/2 dl melk
1 pk gjær
2 egg
1 ts sukker
1/5 ts salt
8 dl mel
100 g smeltet margarin

Bland først det tørre. Ha oppi eggene. Smelt margarin og tilsett melk og gjær. La det stå til heving i ca en time. Dette gir to brød. Lag en flette og legg oppå toppen på brødet og pensle med egg. Strø på valmuefrø vist du ønsker det:) Ovnen skal stå på 220 grader og brødene skal stå inni i ca 15 min.

Super enkle å lage og supergode å spise:)

Ha en fin fin lørsdagskveld!
Klem fra Camilla:)

1 kommentar:

  1. Hei! Jeg kom tilfeldigvis til bloggen din, og synes denne oppskriften så så herlig ut at jeg låner den. Håper det er greit? Linker tilbake til deg. Koselig blogg har du, også - god jul!

    SvarSlett